top of page

Huiskamerconcert (buiten) - zondag 29 mei

Bijgewerkt op: 28 apr. 2022

Op zondag 29 mei a.s. komen NinaLynn en Raoul & The Wisemen naar Bio Boerderij Keuper voor een huiskamerconcert. Hoe leuk is dat?! Als het weer het toelaat dan spelen ze in onze boomgaard.


De inloop is vanaf 14.30u, aanvang huiskamerconcert 15.00u.


Er is geen entreeprijs, Nina en Raoul gaan met de pet rond, dus neem hiervoor wel wat mee! :-)


De mogelijkheid voor een hapje en drankje bieden wij aan.


Reserveren is wel noodzakelijk, dit kan via info@bioboerderijkeuper.nl of via 06-20078234 (Gerdien)NinaLynn


Hummingbird is het overrompelende debuut van de piepjonge Nederlandse zangeres NinaLynn, echte naam Nina Woerden. Tien eigen nummers, die zich begeven op het gebied waar Americana, pop, folk en soms zelfs swingjazz elkaar kruisen. De liedjes, met uitschieters als Freebird en Head Over Heart, nestelen zich onmiddellijk in je hoofd, de produktie van multi-instrumentalist Janos Koolen doet vooral dankzij de gitaarpartijen Buddy Miller-achtig aan en de stem van NinaLynn doet denken aan Emmylou Harris, Alison Krauss, Taylor Swift en Norah Jones. Hummingbird is een even volwassen als verrassende plaat.”

-- Robbie Klanderman


Neem eens een kijkje op haar website: www.ninalynn.nlRaoul & The Wisemen


Raoul & the Wisemen is de band van zanger en songwriter Raoul Wijsma. Hun 1e single ‘Conversation’ kwam uit in de zomer van 2019. De band maakt romantische indie pop met een heldere en warme sound, vergelijkbaar met acts als Keane, Bon Iver, en First Aid Kit.


Neem een kijkje op hun website: https://raoulandthewisemen.com/

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page