Lekker Lokaal Diner
- Bio Boerderij Keuper | Puur & Smaakvol
- 13 sep
- 1 minuten om te lezen
Op vrijdag 5 september was onze boerderij de locatie voor het Lekker Lokaal Diner.
Chef-kok Caspar van Hal bereidde samen met Wim Ratering een heerlijk diner van lokale producten. Maar liefst 36 personen konden aan lange, mooi opgemaakte tafels, aanschuiven en genieten van de gerechten.
Na een welkomstdrankje en een openingswoordje in de boomgaard, kregen de mensen een korte rondleiding over onze boerderij. Daarna namen ze plaats aan de lange tafels. Mooi om te zien hoe de gesprekken ontstaan tussen mensen die elkaar soms niet eens kenden.
Ze hebben allemaal genoten van een heerlijk 4-gangen diner.
Het Lekker Lokaal diner is een samenwerking van producenten uit de gemeente Oude IJsselstreek. Zo komen de broden en het graan van de Slaege, het vlees van Bio Boerderij Keuper, het zuivel van Boer Lubbers, de groenten, honing en kruiden van comBIJn en de wijnen van Wijngoed Montferland. De gerechten worden bereid door chef-kok Caspar van Hal.












